english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Aktualitások
Hírek
Almenü

  A VTS Hungary Kft. gyakornokot keres

  Szeretnél szakmai gyakorlatot szerezni egy piacvezető magyar középvállalatnál és akár majd friss diplomásként nálunk elhelyezkedni?

  Bemutatkozunk

  - Cégünk, a VTS Hungary Kft. 2002-ben alakult, azóta folyamatosan működő, magyar magánszemély tulajdonában álló vállalkozás.
  - Értékesítési profilunk a magyar építőipari nagyberuházásoknál épületgépészeti (légtechnikai és hűtéstechnikai) berendezések (Ventus és Clivet gyártmányú ipari szellőzés-és hűtéstechnikai gépek) forgalmazása; gépeinkhez pedig beüzemelési, szerviz- és karbantartási szolgáltatások nyújtása meglévő és új partnereink részére.
  - Magyarországon legtöbb partnerünkkel hosszú évek óta folyamatos üzleti kapcsolatban vagyunk; visszatérő megrendelőink a magyar piac meghatározó szereplői.
  - Jelenleg 48 fővel dolgozunk; férfi és női kollégáink minden területen helyt állnak, 25-58-ig minden korosztályból.

   

  Mit kínálunk számodra a gyakornoki pozícióban?
  - Jó hírünk van: NEM fénymásolást és aktapakolgatást és nem is kizárólag különböző mérések jegyzőkönyvezését! 
  - Egy alapozó termékoktatás után mentor kollégák támogatásával műszaki ajánlatokat készíthetsz, betekinthetsz a szerviz irodai világába és kiviszünk projekthelyszínekre is.
  - Természetesen nem hagyunk magadra, de komolyan is veszünk téged: mindig lesz veled egy kollégánk, aki bemutatja az adott szakterületet és kisebb munkákat is ad majd neked.
  - Összességében szeretnénk neked olyan gyakorlatot biztosítani, ami egyúttal irányt mutat: merre tovább a diploma után….. és hogy egy valódi tapasztalatokon alapuló anyagot tudj leadni az egyetemen. :-)

   

  Ha elolvastad és érdekel a lehetőség, hogy egy vidám és dinamikus cégben szerezz tapasztalatot a munka világában és bepillantást nyerj, hogy milyen is a mindennapokban mérnökként dolgozni, várjuk jelentkezésedet a VTS Hungary Kft-hez Mérnök gyakornoki pozícióba!

   

  Hogyan tudsz jelentkezni hozzánk?
  1. Küldj egy rövid bemutatkozó e-mailt a hungary@vtsgroup.com e-mailcímre!
  2. Legyen benne, hogy milyen szakon tanulsz, hányadéves vagy, melyek a főbb tárgyaid és mi a szakmai érdeklődési területed, milyen irányban képeznéd tovább magadat, milyen nyelveket és milyen szinten beszélsz, valamint ejts egy pár szót a szabadidős tevékenységeidről is.
  3. Természetesen add meg azokat az elérhetőségeidet, melyeken kereshetünk.
  4. Amennyiben a bemutatkozásod alapján kiválasztunk, felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy személyes interjút, ahol kölcsönösen bemutatkozunk, részletesen ismertetjük a leendő munkádat és az ezzel járó bérezésedet.
  5. Ha kölcsönösen szimpatikusan vagyunk egymásnak, megbeszéljük a kezdést és a többi fontos részletet és indulhat is a közös munka!

   

  Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődésedet és pályázol hozzánk.

   

  Üdvözlettel,
  VTS Hungary Kft.

  2021-11-15 14:03:37high_priority

  Látogatottság: 101

  Szerkesztve: 2021-11-15 14:04:39