english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Aktualitások
Hírek
Almenü

  Gyakornoki lehetőség

  Gyakornoki lehetőség olyan hallgatóknak, akik részt szeretnének venni egy jobb, fenntarthatóbb és egyenlőbb világ felépítésében.

  Gyakornokokat fogadó Greenbors Consulting bemutatkozása: 

   

  Küldetésünk, hogy innovatív tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk vállalkozásoknak és közösségeknek, segítsünk csökkenteniük a karbonlábnyomukat és létrehozniuk fenntartható és fenntarthatóbb épületeket. 

   

  A magyar tulajdonú, független Greenbors Consulting környezeti fenntarthatóság terén pár év alatt ágazatvezető szerepet ért el Közép-Kelet-Európában. Főként az építőipari, ingatlanpiaci és pénzügyi szektor szereplői számára nyújtunk tanácsadói támogatást itthon és külföldön.  

  Szakmai gyakorlatra, esetleg a nyári hónapokra, vagy akár egyetemi tanulmányaik mellett hosszú távra elhelyezkedni kívánó hallgatóknak kínálunk rendkívül előnyös lehetőséget.  

   

  Szakmai kihívások és előnyök: 

   

  A hallgatók a Greenborsnál szerzett tapasztalatokat nem csak tanulmányatok, de életpályátok során is kamatoztatni tudjátok. A környezeti fenntarthatóság terén kialakított rendkívül szerteágazó tevékenységünk a garancia arra, hogy a nálunk dolgozó hallgatók perspektivikus és komplex rálátást biztosító környezetgazdálkodási/építőipari projektekben vegyenek részt. Ezek során elmélyítitek szakmai ismereteiket, munkatapasztalatot szereztek, miközben beleláttok itthon és külföldön tevékenykedő multinacionális nagyvállalatok működésébe is. 

   

  Az alábbi, új épületekkel kapcsolatos feladattípusokba kapcsolódhatok be nálunk: 

   

  ·         Nemzetközi szoftver használatával életciklus elemzés és karbonlábnyom számítások elvégzése, melyekkel alá lehet támasztani az épület karbon stratégiáját  

  ·         Emissziós faktorok gyűjtése, lekutatása 

  ·         Részvétel zöld épületek tervezését és kivitelezését kísérő nemzetközi minősítői folyamatokban 

  ·         Vállalatok teljesítményértékelése környezetvédelmi, szociális és gazdasági szempontok alapján és fenntarthatósági jelentések készítése 

  ·         Közreműködés gyakorlati dokumentációk készítésében, pl. építési hulladékgazdálkodási terv, fenntartható beszerzési irányelv, bontás előtti audit vagy klíma adaptációs terv 

  ·         Szakirodalmi kutatások, elemzések az Európai Unió klímavédelmi és energetikai, taxonómiai és fenntarthatósági közzétételi szabályainak legújabb fejleményeinek nyomon követése, és ezek összefoglalása  

   

  Karrieretek építésére vonatkozó előnyök: 

   

  Ráláthattok nem csak a tanácsadói, de a megrendelői oldal (tulajdonosok, fejlesztők, tervezők, kivitelezők, épület üzemeltetők) működésére is, miközben titeket is megismernek ügyfeleink. 

   

  A munkátokhoz megfelelő hardveres és szoftveres feltételeket biztosítunk. Az alkalmazott digitális felületeinken szerzett tapasztalat versenyelőnyt biztosít számotokra akár itthon, akár külföldön építenétek karriert. 

   

  A gyakornoki idő letelte után teljesítményétől függően teljes munkaidős állást tudunk ajánlani. 

   

  Egyetemi tanulmányaitok zavartalanságát biztosító előnyök: 

   

  A fenti feladatok ellátásához szükséges ismereteket a gyakornoki idő első heteiben, egy közösen kialakított ütemezés szerint adjuk át. Együttműködésünk során az elvárt munkaóraszám hetente nyáron legalább 20, szorgalmi időszakban legalább 16 óra, de a végleges óraszámot és annak eloszlását rugalmas munkarend szerint, közösen fogjuk meghatározni. 

   

  Az itt eltöltött időt szakmai gyakorlatként igazoljuk le. 

   

  Odafigyelünk rá, hogy munka mellett nyáron maradjon idő a pihenésre, szorgalmi időszakban az egyetemi és magánéleti elfoglaltságotokra.  

   

  Anyagi előnyök: 

   

  Szakmai értékként tekintünk a gyakornoki segítségre, ennek megfelelően teljes értékű munkavállalóként számítunk rátok.

   

  Akik nem csak szakmai gyakorlatukat akarják itt eltölteni, vagy arra egyáltalán nincs is szükségük, számukra rendes munkaszerződést kínálunk és minden, az alkalmazásukkal összefüggő munkáltatói kötelezettséget (bejelentés, adminisztráció, járulék és adófizetés) teljesítünk. 

   

  A szerződött óraszám alapján biztosítunk számotokra fizetést. A hosszabb távon nálunk dolgozó hallgatók óradíjában pedig elismerjük az első hónapokban nálunk megszerzett tapasztalatot.  

   

  Jelentkezés feltétele: 

   

  ·         Aktív hallgatói jogviszony nem feltétel, de meg kell lennie minimum 4 lezárt félévnek 

  ·         Minimum 8 hetet tölts el nálunk, aminek az első időszaka a felkészítést szolgálja. (Ha valaki hosszabb távon tervez velünk, a nyári 8 hetes keretet mérsékelhetjük.) 

  ·         Tárgyalóképes angol nyelvtudás 

  ·         Szakirányú tanulmányok 

  ·         Elkötelezettség a fenntarthatóság mellett 

   

  Jelentkezés módja: 

   

  ·         A Greenbors Consultingról további információt találsz: www.greenbors.com  

  ·         Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzodat rövid motivációs levéllel együtt várjuk az info@greenbors.com elérhetőségünkön. Ugyanide intézheted a kérdéseidet is. 

  2023-05-18 15:12:55normal_priority

  Látogatottság: 267

  Szerkesztve: 2023-05-18 15:20:04