english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Oktatás
Szakosztályok
Almenü

Épületgépész Szakosztály

 

                                         

Az Épületgépész Szakosztály, rövidítve az ESZO 2010-ben alakult hallgatói kezdeményezés eredményeképpen. Szakosztályunk célul tűzte ki, hogy az épületgépész, épületenergetikus és bármilyen más, érdeklődő hallgatók a tantervi és órarendi kereteken belül megszerezhető tudáson felül olyan plusz ismereteket sajátítsanak el, amit az egyetemi képzés után az iparban is hasznosítani tudnak. Ennek megfelelően előadások, üzemlátogatások, illetve oktatások szerepelnek a Szakosztály repertoárjában.

A szakmai tudás elsajátításán túl az egyetem sokkal többről szól. Itt van lehetőségük a szakosztály tagjainak megteremteni azokat a kapcsolatokat, amelyek végigkísérik majd karrierjüket. Ehhez nem is lehetne jobb platformot biztosítani, mint a Szakosztály közössége. Fontos számunkra az Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékkel való jó kapcsolat, szívesen segédkezünk a nagyobb tanszéki események
megszervezésében, mint például a Kutatók éjszakája vagy a műegyetemi nyíltnap.

A Szakosztály a Gépész Szakkollégium szerves része, amin keresztül az ESZO tagjainak lehetőségük nyílik arra, hogy más szakágakkal is megismerkedjenek és együttműködjenek, hogy komplex, több területen átívelő mérnöki feladatok megszervezésére és elvégzésére is képesek legyenek.

Mindenkit szeretettel várunk eseményeinken, az aktuális programokról oldalunkon tájékozódhattok!

Facebook